zaterdag , 23 september 2023
Home / Apps / Real Racing 3 beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch

Real Racing 3 beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch

Real Racing 3Er is al veel over te lezen geweest op het internet, gisteren is hij dan eindelijk uitgekomen de nieuwe race game van Electronic Arts, Real Racing 3 is gratis te downloaden voor de iPhone, iPad en iPod touch. De game is ontwikkeld door Firemonkeys, we hebben er lang op moeten wachten maar het wachten wordt nu beloond, deze race game is namelijk grafisch zo realistisch gemaakt dat we wel mogen spreken van het meest realistische racespel ooit.

De besturing van Real Racing 3 is soepel, je hoeft niet te remmen en dat maakt de spelbeleving alleen maar groter. Hoe meer opties je uit laat staan, hoe realistischer Real Racing 3 is. Als je de game speelt krijg je echt het snelheids gevoel.

Je kunt deelnemen aan 900 evenementen en deze zijn af te leggen met de meest fantastische auto’s, enkele daarvan zijn de Audi, Porsche, de Bugatti maar de goedkopere auto-klasse is ook goed vertegenwoordigd.

Ondanks dat Real Racing 3 gratis is, kan je wel in-app aankopen doen, maar ook zonder deze aankopen kan je genoeg plezier beleven aan deze race-game. Verder is er ook de mogelijkheid om in het Game Center tegen racers in de hele wereld te racen of tegen je vrienden.

Voordat je de game gaat downloaden zorg wel dat je genoeg ruimte vrij hebt gemaakt op je iPad of iPhone, want de game neemt nogal wat ruimte in beslag.

Downloaden: Real Racing 3 – Electronic Arts


iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

Unibet apps voor iPhone

Unibet apps voor iPhone Mobiel wedden is helemaal van deze tijd en de aanbieders van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *