donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / iPhone 5 verkopen lopen niet terug
iPhone 5

iPhone 5 verkopen lopen niet terug

Gisteren verscheen het bericht dat de iPhone 5 verkopen dermate tegen zouden vallen dat Apple de bestelling van bepaalde componenten met maar liefst 50 procent zou hebben terug gebracht. Nog geen 24 uur nadat dit naar buiten is gekomen kunnen wij al weer melden dat het bericht niet helemaal op waarheid berust.

De reden dat de Apple minder componenten heeft besteld is dat Apple nu pas in staat is de grote vraag naar de iPhone 5 bij te benen, goed nieuws dus. Anderen beweren dat het bericht van gisteren dat als eerste naar buiten werd gebracht door Wall Street Journal, is om een overreactie van investeerders uit te lokken.
Verder zou het aantal van 65 miljoen displays voor de iPhone 5 sterk overtrokken zijn, het display wordt namelijk ook gebruikt voor de nog steeds enorm populaire iPhone 4S en de iPod touch.

In totaal heeft Apple het laatste kwartaal wat bekend staat als het beste kwartaal van het jaar, 50 miljoen iPhones verkocht. Waarvan er 70% iPhone 5 toestellen zijn en 30% iPhone 4/4S, er zijn dus ongeveer 35 miljoen iPhone 5′s verkocht. In het eerste kwartaal zijn de verkopen altijd een heel stuk lager dan in het laatste kwartaal. Het verdubbelen van de productie ten-opzichte van het laatste kwartaal zou dan ook onzin zijn.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *