zaterdag , 23 september 2023
Home / iPhone / Goedkope iPhone komt er toch niet
iPhone 5

Goedkope iPhone komt er toch niet

Deze week meldde wij nog dat er een goedkope iPhone uitgebracht zou gaan worden door Apple, om zo de budget smartphone-markt te betreden. Maar vandaag laat Phil Schiller (Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple) weten dat Apple definitief geen goedkope budget-iPhone zal gaan produceren. Verschillende analisten en Digitimes kwamen als eerste met het nieuws over een goedkope iPhone, later werd dit overgenomen door Wall Street Journal.

De budget-iPhone zou een 5-inch display krijgen, om de kosten te drukken zou de behuizing van de goedkope iPhone wel van een goedkoper materiaal gemaakt worden. Maar deze verhalen blijken nu dus ontkracht te worden.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *