maandag , 24 september 2018
Home / iPhone / Goedkope iPhone komt er toch niet
iPhone 5

Goedkope iPhone komt er toch niet

Deze week meldde wij nog dat er een goedkope iPhone uitgebracht zou gaan worden door Apple, om zo de budget smartphone-markt te betreden. Maar vandaag laat Phil Schiller (Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple) weten dat Apple definitief geen goedkope budget-iPhone zal gaan produceren. Verschillende analisten en Digitimes kwamen als eerste met het nieuws over een goedkope iPhone, later werd dit overgenomen door Wall Street Journal.

De budget-iPhone zou een 5-inch display krijgen, om de kosten te drukken zou de behuizing van de goedkope iPhone wel van een goedkoper materiaal gemaakt worden. Maar deze verhalen blijken nu dus ontkracht te worden.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPhone 6

Een iPhone batterij die een week meegaat

De ontwikkeling van iPhones gaat enorm snel. Sinds de eerste iPhone in 2007 worden we …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *