Home / iPad / iOS 6.1 beta 4 vrij gegeven voor ontwikkelaars
iOS 6.1 bèta 4

iOS 6.1 beta 4 vrij gegeven voor ontwikkelaars

Apple heeft zojuist iOS 6.1 bèta 4 voor ontwikkelaars vrijgegeven. Het is nog niet bekend welke nieuwe functies erin iOS 6.1 bèta 4 zitten maar zodra wij daar achter komen laten we je dat natuurlijk meteen weten. Om deze versie te mogen testen moet je als ontwikkelaar geregistreerd staan bij Apple. Op 1 november kwam de eerste bèta voor iOS 6.1 uit, vlak nadat iOS 6.0.1 voor iedereen te downloaden was.

Op 12 november en op 3 december volgde nog twee bèta versies, in deze bèta versies waren het kleine wijzigingen die doorgevoerd werden zoals bv de muziekknoppen op het ontgrendelscherm en een wijziging in Passbook.

iOS 6.1 bevindt zich momenteel nog in een testfase. De firmware-update is daarom alleen beschikbaar voor ontwikkelaars. Deze ontwikkelaars testen voor Apple de bèta van het besturingssysteem uit. Het is nog niet duidelijk wanneer iOS 6.1 voor iedereen beschikbaar is.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

facebook-likes-kopen

Facebook likes kopen

Wil je meer echte Facebook likes? Ja natuurlijk wil je het snelst zoveel mogelijk Nederlandse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *